0491 10 50 02
info@studiobenoit.be

Vichtesteenweg 1
8540 Deerlijk, België

over ons

WERKWIJZE

Van creatief ontwerp tot uitvoering

Studio Benoit werkwijze

Studio Benoit werkt in 3 fases:
ontwerp – voorbereiding – uitvoering

Dat wil zeggen dat u niet verplicht bent om elke fase met ons te doorlopen. Wilt u enkel een creatief ontwerp? Dat kan. De voorbereiding en uitvoering kan u zelf in handen nemen.

Zo kan u aan de werken starten wanneer u dat het beste past. Indien gewenst adviseren we u bij het kiezen van de meest geschikte aannemer(s) voor uw project.

Maak een afspraak

FASE 1: ONTWERP

Kennismaking

Elk project is uniek. Tijdens een eerste gesprek, bij u of bij Studio Benoit, leggen we onze werkwijze uit. Maar we luisteren vooral naar uw wensen en noden.

Start project

We bezorgen u een offerte en bij akkoord starten we met het visualiseren van uw project op maat.

Ontwerp +
materiaalkeuze

Met oog voor detail werken we een to the point voorstel uit aan de hand een grondplan en 3 schetsen per ruimte. Met eventuele feedback gaan we opnieuw aan de slag en passen we het ontwerp aan volgens uw wensen. Indien oké volgt het definitieve ontwerp.

Definitief
ontwerp

We werken het creatief ontwerp uit tot in de details. Indien gewenst maken we een 3D visualisatie. Zo krijgt u alvast een concreet beeld hoe het ontwerp er in het echt zal uitzien.


FASE 2: VOORBEREIDING

Gedetailleerde offerte

Na opmaak van het definitieve ontwerp nemen we contact op met aannemers en vakmensen. We werken een transparante prijsofferte uit waar u de kostprijs per post met verschillende opties en prijzen terugvinden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voorbereiding + timings

Een goede voorbereiding is alles. De volledige administratie neemt Studio Benoit op zich, steeds in regie. Finale werfbezoeken met aannemers, bezoeken aan showrooms met u erbij indien gewenst, ontwerp van een inventieve lichtstudie, het technisch plan opmaken, eventuele vergunningen regelen, een realistische planning opstellen en het tijdig bestellen van alle materialen zorgen ervoor dat de uitvoering vlot kan verlopen.

Studio Benoit werkwijze

FASE 3: UITVOERING

Bouwfase

1 vaste contactpersoon met persoonlijke begeleiding tot aan de oplevering. Ontzorgen is hier het sleutelwoord. Studio Benoit coördineert, volgt de werken minutieus op en zorgt voor het respecteren van de planning.

Oplevering

Onze belofte is een creatief en tijdloos ontwerp, tot in de puntjes uitgevoerd. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Studio Benoit uitvoering

Kennis maken?

Stuur een mailtje naar info@studiobenoit.be waarin u kort uw project beschrijft (wat, waar, eventuele timing, …).
We contacteren u zo spoedig mogelijk. 

© STUDIO BENOIT.