0491 10 50 02
info@studiobenoit.be

Vichtesteenweg 1
8540 Deerlijk, België

over ons

OVER ONS

Gedreven door passie

‘To succeed you have to believe in something with such a passion that it becomes reality’. Jouw project wordt een gedeelde toewijding, waar we liefde, tijd en energie instoppen, zodat we jouw droominterieur kunnen verwezenlijken. We verplaatsen ons naar jouw leefwereld en helpen je jouw dromen visualiseren en te realiseren.

Willem Benoit

Willem Benoit: a man with a plan

Als zoon van interieurarchitect Thijs Benoit, ben ik snel gepassioneerd geraakt door interieur. Ik studeerde in 1997 af als interieurvormgever aan Campus Bijloke in Gent. Na vijftien jaar in de standenbouw nam ik de beslissing om me helemaal toe te spitsen op mijn passie: interieurs. Een interieur dat de wensen van de klant overtreft vind ik het summum. Hierdoor is ook mijn bijnaam ontstaan: a man with a plan. Naast die passie (en die voor de Scouts) deel ik al mijn liefde met Nele en onze kinderen Laura, Alieke en Fré. In mijn vrije tijd vind je me op mijn gravel bike of ben ik bezig in de tuin.

Maak een afspraak
CREATIEF
TIJDLOOS
PUNCTUEEL

Wat klanten zeggen

We contacteerden Willem met de vraag een "nieuwe keuken" voor ons te ontwerpen. Zijn antwoord hierop was meer dan dat. Wat Willem realiseerde met enkele ruimtelijke ingrepen is een echte meerwaarde geworden voor onze woning en ons dagelijks comfort. Jammer dat onze afspraken steeds met mondmasker moesten gebeurden, want anders had er zeker een goed glas of een gezellige koffie bij gepast. Bij een volgend project komen we zeker bij Willem terug!

dhr en mevr. Verstraete uit Harelbeke

Bij de eerste contacten voor onze verbouwing met Willem hadden we direct een goed gevoel. Hij gaf ons de ruimte om ook ons eigen ideeën te weten te komen, waardoor het aanvoelde als een soort brainstorm. Bij de eerste voorstellen zaten dan ook onze ideeën verwerkt maar dacht hij ook eens “out of the box”. Hij lokte ons uit ons kot met zijn final voorstel, en we zijn dan ook overstag gaan en dit voorstel gekozen. Tijdens de verdere uitwerking heeft Willem veel oog voor detail en materiaalkeuze, ook daar denkt hij out of the box en stelt niet altijd de standard materialen voor. Daarnaast hielp hij ook met de keuze van de inrichting, verlichting, salon, gordijnen… Waardoor het geheel perfect past bij elkaar.

dhr en mevr Deleersnijder uit Anzegem

Reeds verschillende projecten gedaan met Willem, zowel grote als kleinere. Steeds aangenaam verrast over de leuke en soms gedurfde voorstellen, die bestaande toestanden af en toe drastisch wijzigen, om tot een heel leuk resultaat te komen. Ook kan Willem erg goed inschatten wat je als klant wenst, en hij verwerkt die wensen dan ook heel goed in zijn voorstellen. Ontwerpen is één iets, maar ook de accurate opvolging van Willem zorgden steeds voor een vlotte uitvoering.

dhr Deknudt uit Waregem

Kennis maken?

Stuur een mailtje naar info@studiobenoit.be waarin u kort uw project beschrijft (wat, waar, eventuele timing, …).
We contacteren u zo spoedig mogelijk. 

© STUDIO BENOIT.